06-15583636 info@elante.nl

Webdesign

Omdat een website moet passen bij wat u wilt uitstralen met uw bedrijf komen we graag een keer kennismaken. Op basis van uw huisstijl en wensen maken wij een opzet en als u tevreden bent gaan we hier mee aan de slag.

Onze responsive websites worden gebouwd op het krachtige CMS WordPress waarmee u straks de website zelf kunt bijhouden. U kunt dit natuurlijk ook aan ons uitbesteden.

Omdat het maken van een website maatwerk is, kunnen we niet voor alle websites vaste prijzen hanteren maar om u een indicatie te geven hieronder een tabel met richtprijzen.

Prijzen webdesign

* Prijzen zijn exclusief BTW. Plugins zijn uitbreidingen op uw website zoals een foto slider, sitemap, portfolio, Google map, Google analytics, foto galerij, nieuwsbrief, klant beoordelingen pagina etc.

Over elante

Bent u op zoek naar een betrokken en betrouwbare partner voor uw website? Wij ontwerpen en ontwikkelen duidelijke, overzichtelijke en pakkende websites op maat. Ook voor het onderhouden en optimaliseren van uw website kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar!

Copyright © 2024 elante