06-15583636 info@elante.nl

Onderhoud

website onderhoud

Het onderhouden en updaten van een WordPress website is een onderdeel dat vaak vergeten wordt. Om een veilige en goed werkende website te houden zal er regelmatig onderhoud gedaan moeten worden. Tevens zullen er updates geïnstalleerd moeten worden.

Door te weinig of geen onderhoud kunnen plugins opeens niet meer werken, kan de website traag worden en daalt uw SEO waarde. In het ergste geval kan uw website zelfs gehackt worden.

Om problemen te voorkomen bieden wij pakketten aan om onderhoud en updates voor u uit te voeren. Ook het plaatsen van (nieuws) berichten, pagina’s en overige onderdelen kunnen we hierin meenemen.

Prijzen onderhoud

* Prijzen zijn exclusief BTW. Onderhoudspakketten zijn maandelijks opzegbaar. Onder content plaatsen wordt verstaan het plaatsen en/of aanpassen van teksten en afbeeldingen. Voor onderhoud zonder contract hanteren we een uurtarief van €50,- (excl. btw).

Over elante

Bent u op zoek naar een betrokken en betrouwbare partner voor uw website? Wij ontwerpen en ontwikkelen duidelijke, overzichtelijke en pakkende websites op maat. Ook voor het onderhouden en optimaliseren van uw website kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar!

Copyright © 2024 elante