06-15583636 info@elante.nl

Meest gestelde vragen

Webdesign

Hoe snel is mijn website klaar?

Dat ligt aan de grootte van de website. Het maken van een website met maximaal 5 pagina’s duurt ongeveer een week. Heeft uw website meer pagina’s of veel afbeeldingen die door ons nog aangepast moeten voor het gebruik op de website dan kan het langer duren.

Gebruiken jullie alleen WordPress?

Ja in principe wel. Voor dynamische websites waar nieuwe berichten, pagina’s of afbeeldingen op geplaatst moeten worden gebruiken we WordPress. Voor een statische website kunnen we in overleg de website ook in Bootstrap maken.

Kan ik zelf tekst en afbeeldingen plaatsen?

Ja, u kunt zelf tekst en afbeeldingen plaatsen. Na oplevering van uw website krijgt u de inloggegevens waarmee u kunt inloggen op het dashboard van uw website. Vanuit daar kunt u berichten met een afbeelding plaatsen. U krijgt van ons een korte instructie over het gebruik van WordPress na de oplevering.

Moet ik zelf teksten en afbeeldingen aanleveren?

Wanneer u kiest voor ons Standaard of Plus webdesign pakket dan gaan we ervan uit dat u zelf de teksten en afbeeldingen aanlevert. Wilt u dat wij de teksten en/of foto’s verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook. Dan komen er wel extra kosten bij. Tekstwerk besteden we uit aan professionele tekstschrijvers. Voor foto’s kunnen we op locatie foto’s komen maken of zogenaamde stock foto’s gebruiken.

Wat is responsive webdesign?

Responsive webdesign is een manier van bouwen waardoor de website op desktop, tablet en telefoon goed wordt weergegeven. De website schaalt als het ware mee met de schermresolutie van de bezoeker.

Webhosting

Welk hosting pakket heb ik nodig?

Dat ligt aan de grootte van de website en aan uw eisen. Heeft u bijvoorbeeld 10 medewerkers en wilt u voor al uw medewerkers een e-mailbox aanmaken dan moet u instappen op ons Plus webhosting pakket. Heeft u een website met veel pagina’s, afbeelding en/of video’s dan is het wellicht ook beter in te stappen op ons Plus webhosting pakket.

Kan ik mijn pakket upgraden indien nodig?

Als uw huidige webhosting pakket niet meer afdoende is dan kunt u makkelijk upgraden naar een hoger pakket. Het enige wat u hoeft te doen is ons even een e-mail sturen met het gewenste pakket. Wij pakken het dan meteen op.

Ik heb al een website kan ik die bij jullie hosten?

Ja hoor. Als uw website voldoet aan onze algemene voorwaarden bent u van harte welkom.

Onderhoud

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization wat betekent dat uw website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines. Hierdoor wordt uw website beter geïndexeerd en wordt uw website beter gevonden op internet.

Kan ik zelf het onderhoud aan mijn website doen?

Ja hoor, dat kan. WordPress is een gebruiksvriendelijk beheersprogramma maar zoals alle programma’s vergt het wel wat tijd om er in thuis te raken. U loopt wel het risico dat er iets mis gaat waardoor uw website niet meer op de juiste manier of zelfs niet meer wordt weergegeven.

Over elante

Bent u op zoek naar een betrokken en betrouwbare partner voor uw website? Wij ontwerpen en ontwikkelen duidelijke, overzichtelijke en pakkende websites op maat. Ook voor het onderhouden en optimaliseren van uw website kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar!

Copyright © 2024 elante