06-15583636 info@elante.nl

Links

Auto zakelijk of prive

Heeft u uw auto zakelijk gekocht, terwijl u meer belasting had kunnen besparen als u de auto privé had gekocht? Of is het bij u misschien precies andersom? Op autozakelijkofprive.nl kunt u eenvoudig berekenen of u uw auto zakelijk of privé moet kopen.

Ik ga starten

Ikgastarten.nl is een initiatief van de rabobank dus de informatie kan soms wat gekleurd zijn maar wat een informatie zeg! Tips, tools en informatie over het starten van uw eigen bedrijf en alles wat daarbij komt kijken. Door te abonneren op de nieuwsbrief ontvangt u wekelijks relevante starterstips, tools en andere praktische informatie en 1 tot 5 specials per jaar om extra sterk van start te gaan.

Moneybird

Moneybird is een overzichtelijk online boekhoudprogramma voor ondernemers. Alle functionaliteiten zijn in al hun pakketten aanwezig. Bekijk de verschillende pakketten op de website van Moneybird. Aanmelden is gratis en u kunt het 60 dagen gratis proberen.

VPNGids.nl

Tegenwoordig zijn er vele soorten cybercrime waar ondernemers slachtoffer van kunnen worden. Op VPNGids.nl worden alle soorten behandeld en geven ze informatie over hoe hackers te werk gaan. Uiteraard geven ze ook tips over hoe ondernemers zich kunnen beschermen tegen cybercrime.

Over elante

Bent u op zoek naar een betrokken en betrouwbare partner voor uw website? Wij ontwerpen en ontwikkelen duidelijke, overzichtelijke en pakkende websites op maat. Ook voor het onderhouden en optimaliseren van uw website kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar!

Copyright © 2024 elante