06-15583636 info@elante.nl

Online zichtbaarheid is van essentieel belang voor uw bedrijf. Google kan u daar als geen ander bij helpen. Zo bestaat er onder andere de tool Google Mijn Bedrijf. Met deze handige tool kan uw bedrijf worden weergegeven in Google-producten, zoals Google Maps of in de zoekresultaten. Zo kunnen klanten u eenvoudig vinden via Google. Door Google geverifieerde bedrijven worden door gebruikers erg betrouwbaar gevonden en zij zullen daardoor sneller gebruik maken van uw producten of diensten. Wilt u graag een vermelding op Google Mijn Bedrijf, dan helpen wij u daar graag mee!

Hoe werkt Google Mijn Bedrijf?

Maar hoe werkt Google Mijn Bedrijf eigenlijk? Wij leggen het u eenvoudig uit. Stel een klant is in de buurt van uw bedrijf en is op zoek naar een bedrijf voor bepaalde producten of diensten in de buurt. Vervolgens zal de potentiële klant op Google zoeken naar een passend bedrijf. Als uw bedrijf wordt weergegeven op Google Mijn Bedrijf kunnen klanten direct uw producten en diensten vinden. Zo kunnen ze ook direct contact met u opnemen en uw locatie vinden.

De vele voordelen van Google Mijn Bedrijf

De tool Google Mijn Bedrijf heeft een aantal voordelen. Zo kunt u altijd de online informatie over uw bedrijf actueel en correct houden. Denk hierbij aan openingstijden, adres, telefoonnummer en website. Daarnaast helpt Google Mijn Bedrijf ook bij het communiceren met uw klanten. Zo kunt u zelf foto’s plaatsen van uw bedrijf, producten en diensten. Daarnaast kunt u op Google ook reviews van klanten verzamelen en zo met klanten communiceren. Ten slotte helpt Google u met het werven van nieuwe klanten. Het verbetert de online weergave en zichtbaarheid van uw bedrijf. Nieuwe klanten kunnen u zo eenvoudig en snel vinden. Daarnaast verwijst Google de potentiële klanten direct naar uw website, telefoonnummer of adres.

Hoe elante u kan helpen

Zoals u hebt kunnen lezen, is Google Mijn Bedrijf erg belangrijk voor uw bedrijf. Lokale zoekresultaten maken een belangrijk deel uit van online marketing, dus het is erg belangrijk dat uw bedrijf te vinden is via Google. Met onze expertise in online marketing kunnen wij u hier als geen ander bij helpen. Wij kunnen voor een vermelding zorgen bij Google Mijn Bedrijf, zodat uw bedrijf maximaal zichtbaar is online. Daarnaast bieden wij ook diverse diensten aan op het gebied van internetmarketing die u als ondernemer zeker verder kunnen helpen op het gebied van online zichtbaarheid en het werven van nieuwe klanten. Neem eenvoudig contact met ons op en we helpen u snel verder!

Over elante

Bent u op zoek naar een betrokken en betrouwbare partner voor uw website? Wij ontwerpen en ontwikkelen duidelijke, overzichtelijke en pakkende websites op maat. Ook voor het onderhouden en optimaliseren van uw website kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar!

Copyright © 2024 elante